Scrabble-ord-søk

Dekrypter bokstaver i Scrabble

Dekrypter ord i Scrabble ved å kombinere feltet "Tildelte bokstaver / Anagram" med de andre søketypene; "begynner med", "slutter på", "inneholder" eller "ordlengde".

Dekrypter og finn ordene

Denne søketypen beskriver prosessen ved å omorganisere et sett med bokstaver for å danne et eksisterende ord, i kom binasjon med andre gitte søketyper. Som for eksempel at ordet må slutte på gitte bokstaver, Starte med gitte bokstaver, inneholde visse bokstaver og/eller ha en visst antall bokstaver.

Så hvis du leter etter en morsom måte å utfordre ordferdighetene dine på, er dekrypter-verktøyet det perfekte valget. Med bare noen få klikk vil dekryptereren vår hjelpe deg med å finne alle ordene som er skjult i virvaret med bokstaver på brettet. Uansett om du spiller Scrabble eller bare ønsker å utfordre deg selv, er dekryptere verktøyet den perfekte løsningen. Prøv det i dag og se hvor mange ord du klarer å finne.

Annonsering

Scrabble poengtabell

Oversikt over hvor mange poeng hver bokstav i brettspillet Scrabble vil gi deg. Fra ett poeng for de vanligste bokstavene til 10 poeng for de sjeldne. Husk å spille bokstavene som gir deg høyest poengsum!

Poeng Bokstav
1p. E A N R S T D I L
2p. F G K M O
3p. H
4p. Å B U V J P
5p. Ø
6p. Y Æ
8p. W
10p. C

Dagens ord

Scrabble tips!

Dagens ord er

3p. AIR

Søketyper