Wordfeud-ord-søk

Dekrypter bokstaver i Wordfeud

Dekrypter ord i Wordfeud ved å kombinere feltet "Tildelte bokstaver / Anagram" med de andre søketypene; "begynner med", "slutter på", "inneholder" eller "ordlengde".

Dekrypter og finn ordene

Denne søketypen beskriver prosessen ved å omorganisere et sett med bokstaver for å danne et eksisterende ord, i kom binasjon med andre gitte søketyper. Som for eksempel at ordet må slutte på gitte bokstaver, Starte med gitte bokstaver, inneholde visse bokstaver og/eller ha en visst antall bokstaver.

Så hvis du leter etter en morsom måte å utfordre ordferdighetene dine på, er dekrypter-verktøyet det perfekte valget. Med bare noen få klikk vil dekryptereren vår hjelpe deg med å finne alle ordene som er skjult i virvaret med bokstaver på brettet. Uansett om du spiller Wordfeud eller bare ønsker å utfordre deg selv, er dekryptere verktøyet den perfekte løsningen. Prøv det i dag og se hvor mange ord du klarer å finne.

Annonsering

Wordfeud poengtabell

Oversikt over hvor mange poeng hver bokstav i brettspillet Wordfeud vil gi deg. Fra ett poeng for de vanligste bokstavene til 10 poeng for de sjeldne. Husk å spille bokstavene som gir deg høyest poengsum!

Poeng Bokstav
1p. E A N R S T D
2p. F M I L
3p. H K O
4p. Å Ø G B U J P
5p. V
8p. Æ Y
10p. C W

Dagens ord

Wordfeud tips!

Dagens ord er

29p. AGNOSCERING

Søketyper