Bruksvilkår

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om bruksvilkårene for nettstedet, må du gjerne kontakte oss.

Annonsering

Ansvarsfraskrivelser

All informasjon på denne nettsiden - www.ordspill.com - er publisert i god tro og kun for generell informasjonsformål. Ordspill gir ingen garantier for fullstendigheten, påliteligheten og nøyaktigheten av denne informasjonen. Det du gjør med informasjonen du finner på dette nettstedet, er strengt tatt på egen risiko. Ordspill er ikke ansvarlig for tap og / eller skader i forbindelse med bruken av nettstedet vårt.

Koblinger til tredjeparts nettsteder

Du kan fra Ordspill besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger. Selv om vi streber etter å kun tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten av disse nettstedene. Selv om vi lenker til andre nettsteder kan ikke vi gå go for innholdet som finnes der. Slike nettsteder og dets innhold kan endres uten varsel og dette kan skje før vi har muligheten til å fjerne en kobling som ikke lenger er verdig.

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige personvernregler og vilkår som er utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse nettstedene, så vel som deres vilkår, før du bruker deres tjeneste.

Opphavsrett

Dette nettstedet bruker data hentet fra tredjepartskilder. Hvis du mener at ditt opphavsrettsbeskyttede materiale er kopiert, på en måte som utgjør brudd på opphavsretten og er tilgjengelig via denne tjenesten, må du gi beskjed til Ordspill. For at vi skal kunne behandle klagen din trenger vi følgende informasjon skriftlig:

  • En elektronisk eller fysisk signatur av en person som er autorisert til å opptre på vegne av opphavsrettseieren.
  • Identifisering av det opphavsrettsbeskyttede materialet du mener er krenket.
  • Identifisering av materialet som hevdes å være krenkent, og hvor det ligger på nettsiden.
  • Tilstrekkelig kontaktinformasjon (som navn, adresse, telefonnummer og e-post)
  • En uttalelse på hvorfor du mener det opphavsrettsbeskyttede materiale er krenket.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår ansvarsfraskrivelse og godtar vilkårene.

Endringer i disse bruksvilkårene

Ordspill forbeholder seg retten til å endre disse bruksvilkårene når som helst ved å legge ut nye bruksbetingelser på denne websiden. Du kan kontakte Ordspill med spørsmål angående disse bruksvilkårene på kontaktsiden vår.