Wordfeud-ord-søk
Wordfeud-ordbok

Wordfeud-hjelp

Har du problemer med å finne et ord på det Wordfeud brettet? Vi kan hjelpe! Denne online og gratis Wordfeud-løseren hjelper deg med å finne svarene du trenger for å vinne Wordfeud spillet ditt. Hvis du har bokstavene, har vi de mulige ordene!

Annonsering

Hvordan søke

Utforsk de forskjellige søketypene anagrammer, ord som begynner med, ord som slutter på, ord som inneholder eller dekrypter. Du kan også sjekke om et ord er spillbart i Wordfeud-ordboken og finne relevant ordinformasjon.

Wordfeud ord etter bokstav

Alle ord blir sortert etter høyeste poengsum som standard. Sorter gjerne ord alfabetisk dersom du ønsker det.

Ord som starter med...

Ord som slutter på...

Hva er et anagram?

Anagrammer er ord eller setninger skapt ved omorganisering av bokstaver fra andre ord eller setninger. JK Rowling har brukt anagrammer i sin Harry Potter-serie, som da «Tom Marvolo Riddle» ble omorganisert for å stave «I am Lord Voldemort». Som et enkelt eksempel er "UTSENDT" et anagram av "STUDENT".

Visste du...

...at Wordfeud ble skapt av Håkon Bertheussen som vokste opp i en liten by som heter Ålesund, i Norge? Spillet ble laget som en iPhone-applikasjon i 2010, og ble så populært at han mot slutten av 2011 hadde tjent over 3.000.000 dollar på dette spillet. Det er 8046 dollar om dagen!

Wordfeud poengtabell

Oversikt over hvor mange poeng hver bokstav i brettspillet Wordfeud vil gi deg. Fra ett poeng for de vanligste bokstavene til 10 poeng for de sjeldne. Husk å spille bokstavene som gir deg høyest poengsum!

Poeng Bokstav
1p. E A N R S T D
2p. F M I L
3p. H K O
4p. Å Ø G B U J P
5p. V
8p. Æ Y
10p. C W

Dagens ord

Wordfeud tips!

Dagens ord er

21p. AGRYPNI

Wordfeud ordliste

Den norske ordlisten vi benytter er NSF-ordlisten, som er laget av Norsk Wordfeudforbund. Vi er klar over at det vi tilbyr kan brukes til å jukse. Wordfeudforbundet ønsker å gjøre oppmerksom på at de tar avstand fra juks.

Tilleggsinformasjonen vi benytter er fra Norsk ordbank. en database over norske ord, utviklet og vedlikeholdt av Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo og Språkrådet. Dataen er lisensiert under GNU - General Public License, publisert av the Free Software Foundation.

Søketyper

Siste søk

Dine siste søk