Scrabble-ord-søk
Scrabble-ordbok

Scrabble-hjelp

Har du problemer med å finne et ord på det Scrabble brettet? Vi kan hjelpe! Denne online og gratis Scrabble-løseren hjelper deg med å finne svarene du trenger for å vinne Scrabble spillet ditt. Hvis du har bokstavene, har vi de mulige ordene!

Annonsering

Hvordan søke

Utforsk de forskjellige søketypene anagrammer, ord som begynner med, ord som slutter på, ord som inneholder eller dekrypter. Du kan også sjekke om et ord er spillbart i Scrabble-ordboken og finne relevant ordinformasjon.

Scrabble ord etter bokstav

Alle ord blir sortert etter høyeste poengsum som standard. Sorter gjerne ord alfabetisk dersom du ønsker det.

Ord som starter med...

Ord som slutter på...

Hva er et anagram?

Anagrammer er ord eller setninger skapt ved omorganisering av bokstaver fra andre ord eller setninger. JK Rowling har brukt anagrammer i sin Harry Potter-serie, som da «Tom Marvolo Riddle» ble omorganisert for å stave «I am Lord Voldemort». Som et enkelt eksempel er "UTSENDT" et anagram av "STUDENT".

Visste du...

...at Scrabble ble oppfunnet i 1938 av den amerikanske arkitekten Alfred Mosher Butts? Spillet selges i 121 land og er tilgjengelig på 29 språk; ca. 150 millioner sett er solgt over hele verden, og omtrent en tredjedel av amerikanske hjem har et Scrabble-spill.

Scrabble poengtabell

Oversikt over hvor mange poeng hver bokstav i brettspillet Scrabble vil gi deg. Fra ett poeng for de vanligste bokstavene til 10 poeng for de sjeldne. Husk å spille bokstavene som gir deg høyest poengsum!

Poeng Bokstav
1p. E A N R S T D I L
2p. F G K M O
3p. H
4p. Å B U V J P
5p. Ø
6p. Y Æ
8p. W
10p. C

Dagens ord

Scrabble tips!

Dagens ord er

3p. AIR

Scrabble ordliste

Den norske ordlisten vi benytter er NSF-ordlisten, som er laget av Norsk Scrabbleforbund. Vi er klar over at det vi tilbyr kan brukes til å jukse. Scrabbleforbundet ønsker å gjøre oppmerksom på at de tar avstand fra juks.

Tilleggsinformasjonen vi benytter er fra Norsk ordbank. en database over norske ord, utviklet og vedlikeholdt av Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo og Språkrådet. Dataen er lisensiert under GNU - General Public License, publisert av the Free Software Foundation.

Søketyper

Siste søk

Dine siste søk