Om oss

Denne nettsiden lar deg finne ord som kan brukes i Scrabble, Wordfeud og andre ordspill. På ordspill.com kan du lære om ord og forbedre ferdighetene dine slik at du kan slå motstanderen din i neste spill.

Annonsering

Hvordan søke

Finn ord ved å søke etter anagram, ord som starter med, ord som slutter på, ord som inneholder eller slå opp i ordboken for å sjekke om et ord er tillatt eller ikke. Bruk stjernetegnet/joker ("*") for å spesifisere lengde på ordet eller ukjente bokstaver.

Hva er et anagram?

Anagrammer er ord eller setninger skapt ved omorganisering av bokstaver fra andre ord eller setninger. JK Rowling har brukt anagrammer i sin Harry Potter-serie, som da «Tom Marvolo Riddle» ble omrokkert for å stave «I am Lord Voldemort». Som et enkelt eksempel er "UTSENDT" et anagram av "STUDENT".

Ordliste

Vi bruker NSF-ordlisten som ble lansert i august 2022. NSF-ordlisten lages av språkkomiteen til Norsk Scrabbleforbund (NSF). Denne ordlisten brukes både til Scrabble og Wordfeud. Tilleggsinformasjonen vi benytter er Bokmålsordboka og Språkbanken.

Ikke juks!

Vi er klar over at det vi tilbyr kan brukes til å jukse. Men i likhet med Scrabbleforbundet tar vi avstand fra juks. Bruk denne nettsiden til å fobedre dine ordskunskaper ved å finne betydningen og verifisere om et ord er spillbart. Øv deg og finn mulige ordkombinasjoner mellom spillene og når du står helt fast. Ikke juks!

Varemerker

Scrabble® og Wordfeud® er eiendommen til deres respektive varemerkeeiere. Disse varemerkeeierne er ikke tilknyttet, støtter ikke og/eller sponser ikke, Ordspill eller dets produkter. Bruken av disse varemerkene på Ordspill.com er kun for informasjonsformål.