Søketips

Guide til hvordan du kan få mest mulig ut av ordbøkene og søkefunksjonen. Lær deg disse triksene og få maksimalt ut av på ordspill.com.

Annonsering

Ordbok

Ordbøkene på ordspill.com fungerer som vanlige oppslagsverk. Slå opp ordet i ordboken og den vil fortelle deg om et ord er spillbart eller ikke i Scrabble eller Wordfeud. I tillegg viser det antall poeng ordet gir deg, definisjoner m.m. Ordboken kan brukes mens du spiller for å verifisere om et ord er tillatt.

Anagram

Finn anagrammer ved å angi bokstavene du har fått tildelt. Skriv inn bokstavene i hvilken som helst rekkefølge og se hvilke ord du kan lage ved å omrokere på disse. Bruk stjernetegnet dersom du ønsker å legge til flere (ukjente) bokstaver.

Ord som starter med

Søk etter ord som starter med bokstavene du har. Plasser bokstavene og finn alle ord som starter med disse. I dette søket kan du legge til stjerner på slutten dersom ordet må ha en spesifikk lengde. Men du vil uansett få muligheten til å filtrere etter lengde når du har søkt.

Ord som slutter på

Søk etter ord som slutter på bokstavene du har. Plasser bokstavene og finn alle ord som slutter på disse. I dette søket kan du legge til stjerner på starten dersom ordet må ha en spesifikk lengde. Men du vil uansett få muligheten til å filtrere etter lengde når du har søkt.

Ord som inneholder

Bruk dette søket dersom du ønsker å søke etter ord som inneholder eksakt de ordene du har. Spesielt bra dersom du har noen ukjente i midten av ordet, eller noen ukjente bokstaver her og der. «**ART*AB***» vil for eksempel finne «STARTKABLER»